Om oss

Välkommen till Riflex Film

Vi har mer än 50 års erfarenhet av att tillverka PVC-filmer och arbetar ständigt med utveckling och förbättringar. Vi strävar alltid efter att vara en innovativ tillverkare av högkvalitativa PVC-filmer.

Welcome to Riflex Film

With more than 50 years of experience and through continuous improvement programs we strive to be an efficient and innovative manufacturer of high quality PVC Films.
Vårt huvudkontor finns i Ronneby i södra Sverige och vi har ett nära samarbete med våra säljkontor i Europa. Det ger oss en stark lokal närvaro och global styrka på många olika marknader.
Rifles Film täcker hela kedjan, från produktutveckling, tillverkning till försäljning. Den största delen av vår försäljning går på export, främst till Europa men även till resten av världen t ex Australien och USA.

Vi skapar långsiktiga och stabila kundrelationer inom vårt marknadsområde. Vår styrka är kundanpassad produktutveckling, leveranstider och god kundservice.

Riflex Film har 65 anställda och är en del av den tyska koncernen KAP AG med mer än 3000 anställda. www.kap.de
Riflex Film är en av nordens få tillverkare av pvc-filmer genom kalandrering. Vi fokuserar på specialutvecklade nischprodukter främst inom tekniska applikationer.

Vi kan erbjuda er en specialtillverkad produkt enligt era egna krav och önskemål.
Läs mer om Kvalité och utveckling
I samarbete med våra kunder utvecklar vi förstklassiga PVC-filmer för olika marknader.
Läs mer om vår produktion